Патентованите иновационни препарати на проф. д-р Памуков – “Пам" сa признати с национални и международни награди и са с гаранция за високо качество

Taйната на успешната фитотерапевтична формула е, че тя изминава много сложен и продължителен път. Често се извършва научна работа по 10 и повече години преди нейното внедряване.

При лечението с билкови продукти не се наблюдават странични ефекти. Обяснението е, че лекарствените растения са натурални и затова те се приемат по-естествено от организма.

Проф. д-р Памуков, дм

Международни и български награди за иновационен принос към здравеопазването

Патентованите продукти на проф. д-р Памуков, известни под търговска марка “Пам" са преминали клинични изпитания. Изследванията са извършвани в течение на по около 10 години и са изключително строги и обективни – те са направени в няколко независими клиники в България, Русия, СССР и други държави. Интересен факт е, че почти всички препарати на проф. д-р Памуков са преминали изследвания и клинични изпитания в едни от най-престижните научни заведения в света – Химико-фармацевтическата академия, Санкт-Петербург,  Американския ботанически съвет, както и Международния институт за изучаване на наследството на Авицена и фармакология – ръководени лично от проф. Юсуф Нуралиев, който произхожда от рода на  легендарния лекар и билколечител Авицена. Всяко едно от отделните изследвания показва отлични резултати.

Вече повече от 30 години билковите препарати с търговска марка “Пам" са популярни с тяхната ефективност в редица държави.

Клинични изпитания на патентованите фитотерапевтични продукти на д-р Памуков Бронхо Пам© и  Имуно Бронхо Пам© доказват високата им ефективност при астма, остри и хронични бронхити, както и при най-разпространените щамове на грипа A1 H1 и H3N2.

Защо нашите билки са с редки качества и 1.5 до 7 пъти по-ефективни?

С грижа за Вашето здраве и за българската зелена природа ние създадохме заедно с БАН отлични култивирани билки с изключително високо качество на световно ниво.

Пам Медика е сред първите фирми в Европа, използваща селекция от първокачествени култивирани лечебни растения, които са с отлични и стандартизирани показатели, както и екологично чисти. Високото съдържание на ценни етерични масла и полезни вещества в нашите култивирани билки често превъзхожда по съдържание 1.5 – 7 пъти диво-растящи билки в зависимост от вида. Това гарантира не само отличната им ефективност, но и първокласния им вкус и аромат.

Трайното им качество се контролира лабораторно от професионалисти с дългогодишен опит, както и от проф. д-р Памуков.

Първокласните ни билки са култивирани заедно с прогресивни български партньори в екип под ръководството на уважавани учвни от Института по ботаника в БАН.  В най-добрата академична традиция те са се е посветили на разработването на растения с високо съдържание на биологично-активни вещества и на спасяването на изчезващи видове.

Грижата за българската природа се подкрепя от Пам Медика, за да има бъдеще за нашата зелена България.

 

НАШИТЕ ИНОВАЦИИ:

ХОЛО ПАМ ПЛЮС

Холо Пам Плюс е серия препарати за нехирургично отстраняване на камъни в жлъчния мехур, който постига добри резултати, без странични ефекти и усложнения. Клинично изпитанa.

Серията Холо Пам Плюс решава тези проблеми по следния начин: oказва  холеритичен (жлъчетворeн), спазмолитичен (отпускащ) ефект, тонизира и регулира перисталтиката на жлъчните пътища и жлъчния мехур, като улеснява изхвърлянето на конкрементите  (камъните). Намалява нивата на холестерола в кръвта. Подобрява функцията на жлъчния мехур, жлъчните пътища и черния дроб. Има положителен ефект при холелитиаза и дискинезия на жлъчните пътища с или без възпаление.

 

Подобрява метаболизма. Подходяща е и за лица с хирургично отстранен жлъчен мехур, при които се наблюдават метаболитни дисфункции, увреждащи черния дроб.

Предимство на cерията Холо Пам Плюс е противовъзпалителния ефект, който оказва. Наблюдава се и редуциране на болката. Cерията Холо Пам намалява горчивия вкус в устата, метеоризма и констипацията.

Важно е да се отбележи, че със серията Холо Пам Плюс се избягват следоперативни усложнения. Ако хирургическата намеса е станала неизбежна, се препоръчва да се комбинира терапията с Холо Пам Плюс, както преди, така и след операцията. Минимален срок за прием: 30 дни, при по-сложни случаи препоръчителен прием: над 3 месеца.

Научно създаденa след дългогодишни клинични изпитвания.

Отличенa е с престижни международни награди за иновативен принос към медицината.

БРОНХО ПАМ

Бронхо Пам – Оригинал с ехинацея е особено подходящ за грип и бронхит, както и за подсилването на имунната система на малки деца. Съдържа 5 специални билки за имунната и белодробната системи. Подходящ e при остър, хроничен и астматичен бронхит, както и грип и профилактика. Препаратът помага на деца и възрастни. Освен това е 100% природен и е без странични ефекти. Всеки един елемент в продукта е висококачествен и съобразен с нуждите и спецификите на децата, които са много деликатни.

 

СЛИМ ПАМ

Билкови чай и капсули нова и ефективна хранителна добавка за разумно бързо отслабване без изтощителни диети. Билков чай с капсули за максимален ефект на отслабване и anti-age (медицински термин превод: анти възраст; намаляване и спиране на нежелани процеси на стареене на тъкани, органи и системи, които се появяват след навършването на 30 години). Билките в чая стимулират генерацията на хормоните на младостта HGH i DHEA, които намаляват в организма след 30 годишна възраст и са с благоприятен ефект за ендокринната, както и за храносмилателната система. Каква е ползата от Слим Пам® ? СЛИМ ПАМ® e сред най-добрите продукти за отслабване и е известен като Aртистичния чай. Сега рецептата е подобрена и са добавени билкови капсули.  Прилага се без драстични диети, регулира обмяната на веществата, храносмилателната и други системи. Доказано се намаляват по около 1-5 кг. след 4 седмици.

 

 

ИМУНО БРОНХОПАМ

Капсули, най-новата патентована формула на Пам Медика и проф. д-р Памуков, комплекс с индианска ехинацея, джинджифил и мощни антиоксиданти. Носител на над 10 почетни и златни международни награди.